Over Bobpy's

Welkom bij bobpy’s

Exotisch/Surinaams koken wint nog steeds terrein in veel landen.

Bobpy’s in een Surinaamse webwinkel voor alle Nederlanders en in het bijzonder voor de Surinaamse gemeenschap. Wat bobpy’s anders maakt; aantrekkelijke kortingen en er is altijd een passende oplossing voor ieder budget. Onze diensten en flexibiliteit is een uitkomst voor de Nederlandse samenleving.

De veeleisende consument wil alle mogelijke producten uit verre landen kunnen kopen en eist daarbij dat het vers is. De verkoper moet daarom een uitgebreid en vers assortiment in huis hebben dat bovendien snel geleverd kan worden. Bobpy’s voorziet in die behoefte.Het is een webwinkel dat voornamelijk Surinaamse- exotische levensmiddelen (groente, fruit, specerijen, kruiden, zuivel, vlees en vis) verkoopt en bezorgd.

Bobpy’s ‘’creëert  een stukje Suriname in uw keuken’’. levert aan particulieren en aan bedrijven een uniek assortiment en kwaliteit.

De meeste groentes en fruit worden aangeboden tegen dagprijzen. Daarbij hebben wij als webwinkel een realistisch oog voor  marges. Bij Bobpy’s.nl bent u verzekerd van een goed en stabiel product voor een aantrekkelijke prijs.

Bobpy’s creëert een stukje Suriname.

Betrouwbaar, flexibel en efficiënt.

Voor de klanten die het makkelijk vinden bezorgen wij uw boodschappen thuis. Via onze website of telefonisch kunt u 24/7 kiezen uit een ruime assortiment. Bobpy’s levert dagelijks op afspraak binnen 24 uur en altijd vers. Bestellen voor 10.00 de zelfde dag nog uw boodschappen in huis.

Flexibiliteit en efficiency zijn belangrijk. Bij bobpy’s bepaald de klant wanneer de boodschappen bezorgd worden. Dat is wel zo gemakkelijk.

Vragen en/of opmerkingen kunt u bellen met de contactpersoon. Voor klachten verwijzen we u door naar onze website via het klachtenformulier.

 

 De voordelen van bobpy’s

·         Betrokkenheid, wij denken graag met u mee

·         24/7 online bestellen, bestellen voor 10.00 dezelfde dag uw boodschappen in huis!!!!

·         Flexibel en u bent niet verplicht meer de deur uit te gaan

·         Zelfs niet in de late uurtjes

          Nooit meer zware boodschappen tillen en lange afstanden afleggen

          

 

Vraag nu direct een gesprek aan

En maak kennis met onze uitstekende service en uitgebreide assortiment

Ook hebben wij speciale diensten zoals, thuisservice 60+. Bobpy’s is gevestigd te Amsterdam in Nederland.                     

             Mob: 0627194792

        Website: www.bobpys.nl

           e-mail:  c.bobs28@live.nl

              Info:  c.bobs28@live.nl

            K.v.K:  58169725

           Btw nr.: NL212870269B01

           Slogan: Creëer een stukje Suriname in uw keuken

 

Bestellen en na ontvangst van uw betaling, worden uw boodschappen binnen 24 uur bezorgd. Bestellen voor 10.00 de zelfde dag uw boodschappen in huis.

Wij bezorgen in heel Amsterdam  Tussen 8.00 en 22.00.