Veelgestelde Vragen

Wanneer kom ik in aanmerking bij bobpys.nl?


Het bezorgen van uw boodschappen is onder meer afhankelijk van het door u opgegeven bezorgadres. Op basis van uw individuele wensen maken wij verdere afspraken met u op het gebied van bestelwijze, bestelmoment en leverfrequentie.

Wilt u een bestelling doen bij bobpys.nl en meer weer over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de contactpersoon. Vul het contact formulier in of bel naar het mobiel nummer 0617679571 tussen 08:00u tot 17:00u bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Kan ik een informatiebrochure aanvragen?


Nee, u kunt geen informatiebrochure aanvragen van onze prijzen. Bobpy’s.nl  hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Bent u een klant met een grote afname? Vul dan het contactformulier van bobpy’s.nl in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 

Ik wil een bezorgmoment op maat, kan dat?


Afhankelijk van onze relatie, uw wensen en ons distributienetwerk plannen wij een geschikte bezorgmoment. Naar ieder zijn tevredenheid.

 

Hoe kan ik mijn bestelling doorgeven?


Voor klanten met een grote afname beschikt bobpy’s.nl niet  over een uitgebreid wagenpark voor een grote bezorging, maar wij kunnen altijd wat voor u regelen. Bezorgklanten kunnen online bestellen via what's app, ping of mobiel.

 

 

Bobpy’s bezorgt niet in heel Nederland!


Bobpy’s.nl levert niet in heel Nederland. Amsterdam en omstreken voornamelijk. Vanuit onze opslag bevoorraden wij ons bestelbus. Het plaatsen van uw bestellingen kan 24 uur per dag via onze website. Daarmee heeft u de keuze uit een ruime assortiment van diverse artikelen. Bestellingen worden zorgvuldig verwerkt en uitgeleverd in onze bestelauto. Volgens afspraak en op tijd.

 

Ik laat mijn gegevens achter, wat nu?


Wanneer u het bobpy’s.nl contactformulier heeft ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Vervolgens plant de contactpersoon een gesprek met u in om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

 

 

Staat uw vraag er niet bij?

bel ons via: 0617679571 We helpen u graag verder!